AJ-Air Verwarming in Namen

De specialist in warmtepompen overal in België

Voor elk seizoen de juiste temperatuur

In de winter of in het tussenseizoen, als het wat frisser wordt en we nood hebben aan wat extra warmte, kan een mobiel verwarmingssysteem soms tijdelijk soelaas brengen. Bijvoorbeeld om een bouwwerf te verwarmen zodat de werken geen vertraging oplopen, voor een evenement in een feesttent, enz.

Verwarming stuk, aan het bouwen of renoveren? Vanaf nu moet u het nooit nog zonder verwarming of warm water stellen!

Naast deze mobiele verwarmingsoplossingen, bieden wij u ook kwaliteitsvolle producten aan voor specifieke toepassingen zoals warmtegordijnen, inkomhallen, kantoren en afscheiding van thermische zones.

Verwarming AJ-Air | Qualité de l'air

Een verwarmingsoplossing op uw maat

Laat uw comfort niet afhangen van de prijs!

Infraroodpanelen

Voornamelijk gebruikt voor de verwarming van terrassen bij evenementen, recepties of gewoon een etentje onder vrienden als het buiten wat frisser wordt.

Wij beschikken over twee modellen van infraroodpanelen: van 1,1 kW en 2,2 kW.

Elektrische verwarmingstoestellen

Voornamelijk gebruikt voor korte periodes bij panne of voor occasioneel gebruik. Het voordeel van deze toestellen is dat ze gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken zijn. Ons gamma bestaat uit 5 modellen van 3 tot 20 kW.

Verwarmingstoestellen met warm water

Deze toestellen worden vooral gebruikt in combinatie met een mobiel verwarmingstoestel of wanneer er een vaste verwarming aanwezig is. Het voordeel van deze toestellen is dat ze gemakkelijk en eenvoudig te plaatsen zijn. De toestellen in ons gamma hebben een vermogen van 50 kW tot 300 kW en zijn uiteraard moduleerbaar op basis van het watergebruik.

Warmtekanonnen (mazout/gas)

  • Indirecte verbranding:

Vaak gebruikt voor evenementen, om gebouwen of werven op te warmen of te beschermen tegen de vrieskou. Ons gamma bestaat uit geleide toestellen van 25 tot 200 kW met een variatie aan installatiemogelijkheden.

  • Directe verbranding:

In sommige situaties raden we een toestel aan met directe verbranding. We beschikken over een niet geleid moduleerbaar toestel op gas van 13,2 tot 30,2 kW. Op vraag kunnen we ook een warmtekanon met directe verbranding op mazout leveren.

Warmtegordijnen

Warmtegordijnen worden gebruikt wanneer een thermische splitsing tussen twee open zones nodig is. Onze warmtegordijnen kunnen een hoogte van 2 tot 4 meter bedekken en zijn 1 tot 2,5 meter breed. Omdat ze naast elkaar kunnen geplaatst worden is het echter mogelijk om veel grotere afstanden te overbruggen.

Mobiele verwarmingstoestellen (elektrisch/mazout/gas)

Hoewel onze verwarmingstoestellen meestal gebruikt worden ter vervanging van een bestaande verwarming of wanneer er nog geen vaste verwarming is, kunnen ze ook ingezet worden in combinatie met onze hydraulische radiatoren om een gebouw, een werf, enz. te verwarmen.

Onze elektrische verwarmingstoestellen gemonteerd op een steekwagentje hebben een vermogen van 3 tot 40 kW. Onze verwarmingstoestellen op gas of mazout zijn gemonteerd op een aanhangwagen en bestaan in drie modellen: 70 kW, 150 kW en 300 kW. Onze verwarmingstoestellen op gas of mazout in container hebben een vermogen van 150 kW tot 2000 kW. Deze toestellen kunt u inzetten om te verwarmen, tijdens een droogcyclus of om chape op temperatuur te brengen, maar ook voor warm water voor het sanitair.

Cassettes voor valse plafonds

Onze hydraulische cassettes voor valse plafonds worden vooral gebruikt in winkels of grote ruimtes. Wij bieden cassettes voor valse plafonds met een grootte van 60 x 60 cm (max 740m³/h en 100 m²) of 90 x 90 cm (max 1630 m²/h en 200 m²).

AJ-Air, uw verwarmingsspecialist te Namen assisteert u bij al uw projecten

Contacteer onze techniekers van AJ-Air, de Belgische specialist in warmtepompen!

Volledige dienstverlening voor al uw verwarmingsinstallaties

Installatie

Doe voor de installatie van uw verwarmingssysteem een beroep op een goed opgeleide technieker. Reken op AJ-Air voor de installatie van al uw apparaten: boiler, vloerverwarming, warmtekanon, verwarmingselementen, mobiele verwarmingstoestellen en warmtepompen. Wij verplaatsen ons overal in België.

Verhuur

Soms is het interessanter om het verwarmingssysteem voor uw werkplek, huis of andere ruimte te huren in plaats van te kopen. Bijvoorbeeld als het slechts om een eenmalige toepassing gaat of als u de kosten wil drukken. Vraag een offerte aan om de huurprijs te ontdekken van onze warmtekanonnen of mobiele verwarmingstoestellen!

Verkoop

Voor een oplossing op langere termijn of toepassingen die meermaals per jaar terugkeren, raden wij u aan om een verwarmingssysteem aan te kopen. De techniekers van AJ-Air verlenen u graag advies op maat!

Dienst na verkoop

Contacteer AJ-Air voor het onderhoud of de noodherstelling van uw verwarmingssysteem! Onze goed opgeleide techniekers bieden een onberispelijke service in Namen en overal in België!