AJ-Air Ventilatie in Namen

Kwaliteit geventileerde lucht door heel België

Gezonde lucht, onmisbaar voor het dagelijks leven

Vermijd vervuilende deeltjes? Geuren en condensatie? We installeren thuis een kwalitatieve ventilatie in de regio Namen of overal in België. Wij zorgen voor de algehele kwaliteit van uw installatie: van studie tot onderhoud, via onderhoud en probleemoplossing.

De onmogelijkheid van een installatie moet niet langer een obstakel zijn voor de kwaliteit van uw lucht. We verhuren en verkopen ook een breed scala aan apparatuur in Namen en heel België.

Ventilatie AJ-Air | Qualité de l'air

Een gecentraliseerd systeem

AJ-Air wil verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van uw lucht.

Wij stellen u voor te kiezen voor een gecentraliseerd systeem voor al uw nieuwe constructies.

Kom genieten van onze ventilatiesystemen in Namen en overal in België.

Een gedecentraliseerd systeem

Als u een oud huis heeft en u wilt renoveren op het gebied van ventilatie, dan zijn wij uw oplossing.

Het is niet altijd mogelijk om hetzelfde te doen met nieuwe builds. In dit geval raden we een gedecentraliseerd systeem aan waarmee u slechts één onderdeel kunt verwerken. Een eenvoudigere en goedkopere oplossing.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te profiteren van onze ventilatiesystemen in Namen en overal in België.

AJ-Air, specialist in ventilatiesystemen, gevestigd in Namen, begeleidt u bij uw stappen.

Neem contact op met uw AJ-Air-technici en verfris u over heel België!

Globale interventie op uw ventilatiesysteem

Installatie

Kies voor gecontroleerde mechanische ventilatie. Adem vervuilde en muffe lucht niet in door de isolatie en vochtigheid van uw huis. Mechanisch ventilatiesysteem verspreidt frisse lucht zonder verlies van warmte. We installeren dit systeem voor u.

Verhuur

Of het nu voor huishoudelijk of professioneel gebruik is, wij kunnen u voorzien van krachtige ventilatieapparaten. U profiteert van een constante toevoer van frisse lucht of ventilatie van rokerige of stoffige ruimtes.

Verkoop

U werkt regelmatig op bouwplaatsen en u wilt een apparaat waarmee u stof kunt afvoeren en frisse lucht kunt laten opkomen in de kamers of tunnels die u investeert? Wij kunnen u deze mobiele machines leveren.

Dienst na verkoop

Voor een oplossing voor de langere termijn, of zichzelf herhalen op bepaalde tijden van het jaar, raden we aan om verwarmingssystemen aan te schaffen! AJ-Air-technici, experts in verwarmingsoplossingen, zullen u adviseren op basis van uw verwarmingsbehoeften!