AJ-Air Klimatisatie in Namen

Voor een compleet luchtkoelsysteem in België

Bij warm weer, koel je interieur!

In onze contreien is het klimaat vaak onvoorspelbaar: te koud, te nat, te warm, te drukkend,…

In de zomer zijn we temperaturen gewoon van rond de 20 à 25°C. Wordt het warmer, dan krijgen we het lastig en zijn we vaak niet voorbereid:

  • Op het werk daalt onze productiviteit als we het te warm krijgen
  • In het informaticalokaal krijgt de hardware het hard te verduren
  • Thuis kampen we met helse nachten
  • Voedingsmiddelen en andere producten in opslagruimtes vervallen sneller door de warmte
  • Een feesttent wordt door de hoge temperaturen al snel herschapen in een oven

Daarom bieden wij u een uitgebreid gamma aan klimatisatiesystemen met een oplossing op maat voor alle sectoren en toepassingen.

Klimatisatie AJ-Air | Qualité de l'air

Ontdek ons gamma mobiele airco’s voor verkoop en verhuur

Het basisprincipe van een airco is het onttrekken van calorieën (warmte) uit een ruimte. Technisch gezien werkt een airco op dezelfde manier als een koelkast. Een airco bestaat uit twee warmtewisselaars (een verdamper en een condensor), een compressor die fungeert als pomp en een drukregelaar. Deze vier elementen werken in een gesloten circuit waarbij koelvloeistof circuleert en zich eerst omzet in gas en dan weer in vloeistof.

Comfortklimatisatie

Dit gamma is bij uitstek geschikt voor toepassingen in kamers, woonkamers, kantoren en appartementen. Deze airco werkt volgens het principe van de luchtkoeling en is beschikbaar in twee modellen: monoblok of split. Onze luchtkoelers hebben een vermogen van 3,8 tot 4,4 kW.

Spot cooling airco’s

Onze spot cooling airco’s zijn voornamelijk geschikt voor kantoren, serverruimtes, tenten, opslagruimtes, bedrijven,… De spot cooling airco verspreidt koude lucht naar een specifieke zone of zorgt voor een algemene verkoeling. Onze spot cooling airco’s hebben een vermogen tussen 3,5 en 16 kW.

Watergekoelde airco’s

Onze water- of glycolgekoelde airco’s zijn ideaal voor de klimatisatie van grote kantoren en lokalen. Ze bestaan in split of monoblok. Het splitmodel beschikt over een lijn van 30 meter waardoor het binnenelement ver van het buitenelement kan geïnstalleerd worden. Dit is vooral handig voor ruimtes zonder ramen.

AJ-Air, uw expert in airconditioning, gevestigd in Namen, begeleidt u bij uw stappen.

Neem contact op met uw AJ-Air-technici en verfris u over heel België!

Globale interventie op uw airconditioningsysteem

Installatie

De plaatsing van uw klimatisatiesysteem dient te gebeuren door een professionele, goed opgeleide technieker. Reken op AJ-Air voor de installatie van al uw apparaten. Wij werken over heel België.

Verhuur

Soms is het interessanter om het klimatisatiesysteem voor uw werkplek, huis of andere ruimte te huren in plaats van te kopen. Bijvoorbeeld als het slechts om een eenmalige toepassing gaat of als u de kosten wil drukken. Vraag een offerte aan om de huurprijs te ontdekken van onze mobiele airco-oplossingen.

Verkoop

Voor een oplossing op langere termijn of toepassingen die meermaals per jaar terugkeren, raden wij u aan om een koelingssysteem aan te kopen. De techniekers van AJ-Air verlenen u graag advies op maat!

Dienst na verkoop

Contacteer AJ-Air voor het onderhoud of de noodherstelling van uw koelingssysteem! Onze goed opgeleide techniekers bieden een onberispelijke service in Namen en overal in België!