AJ-Air, uw partner in luchtkwaliteit

Klimatisatie, verwarming, ventilatie, luchtontvochtiging, luchtbevochtiging en luchtzuivering

Home AJ-Air | Qualité de l'air

Verhuur en
Verkoop

Wij verlenen advies over de meest geschikte systemen voor uw temperatuur-, vocht- of luchtkwaliteitsprobleem, volledig op maat van uw budget en uw wensen.

Wij verhuren onze installaties voor een beperkte duur volgens uw noden. Aarzel niet om een offerte aan te vragen, wij verlenen u advies op maat van uw situatie. Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie van luchtkwaliteit en bieden u een snelle en flexibele oplossing voor al uw dringende vragen.

Over ons

Op zoek naar een specialist in HVAC en luchtbehandeling?

Welkom bij de AJ-air-website.

Op basis van de regio Namen, maken we een erezaak om snel in heel België tussenbeide te komen.

Wij zijn een familiebedrijf en u staat garant voor meer dan 25 jaar ervaring en net werk.

Home AJ-Air | Qualité de l'air

Installatie en
Dienst na verkoop

U wenst de kwaliteit van uw omgeving te verbeteren, thuis of op het werk? Contacteer AJ-Air, in Namen, voor advies op maat en de installatie van uw verwarmingssysteem, ventilatie en klimatisatie.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, herstelling of noodherstelling van al uw HVAC-apparaten (Heating, Ventilation and Air-Conditioning). Wij garanderen een snelle tussenkomst, ook als uw systeem niet door ons werd geïnstalleerd.

AJ-Air garandeert een volledige service voor de optimalisatie van uw luchtkwaliteit.

Van een plaatsonderzoek tot de installatie van het geschikte systeem over het onderhoud en de herstelling van al uw installaties. Wij bieden een oplossing voor al uw temperatuur- en vochtproblemen.

Ontdek onze specialisaties

AJ Air is de verhuur en verkoop van apparatuur in al onze sectoren!

Wij zijn gespecialiseerd in warmtepompen en zijn de trotse partners van het merk ATLANTIC, een referentie op het gebied van warmtepompen. Een uitstekend product dat u resultaten garandeert die aan uw verwachtingen voldoen. Ga voor meer informatie naar onze verwarmingspagina!

Home AJ-Air | Qualité de l'air