Contacteer AJ-Air

Uw specialist voor een ideale temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit te Namen.

Contact informatie

Vraag een gratis offerte

Onze kantoren liggen op zo’n 15 kilometer van Assesse maar wij verplaatsen ons met plezier over heel België voor een herstelling, onderhoud, installatie, verkoop of verhuur van toestellen voor klimatisatie, ventilatie, verwarming, airco, luchtbevochtiging en luchtontvochtiging.

Vragen? Ons team geeft advies! U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag, via e-mail of onderstaand formulier.

Telefoon

081 87 84 17

Email

info@aj-air.be

Adres

Route d'Achêne
B-5561 Celles (Houyet)

Contacteer ons

"Via deze mail wil ik graag mijn tevredenheid uitdrukken over de tussenkomst van jullie technieker van vandaag bij mij thuis. Hij maakte een erg goede indruk op mij. Hij werkte netjes, met veel zorg en orde, en had duidelijk kennis van zaken. Bovendien had hij oog voor de veiligheid (brandblusser binnen handbereik) en was hij supervriendelijk." Dienstverlening van vandaag – onberispelijk!
Anoniem
15/01/2017
"Jullie techniekers werkten erg professioneel en waren zeer vriendelijk." Alles werkt opnieuw uitstekend
Anoniem
24/01/2017
"Bedankt voor jullie snelle en effectieve tussenkomst!" Herstelling van mijn warmtepomp
Anoniem
06/09/2017
" Sindsdien werkt de verwarming in het kantoor van mijn vrouw opnieuw perfect. Ik had dit probleem nochtans al eerder gemeld aan de installateur. Zijn antwoord was dat de ventielen moesten afgesteld worden. Dit heb ik gedaan, ik opende zelfs het hele circuit van de ruimte. We hadden ons dan maar voorgenomen om een extra verwarmingstoestel te kopen. Maar één tussenkomst van jullie technieker volstond om alles toch optimaal te laten werken, zelfs in de andere kamers is de verwarming nu beter uitgebalanceerd! Ook met het warm water zijn alle problemen van de baan! Nogmaals bedankt dus. Ik heb jullie gegevens trouwens doorgegeven aan mijn buren die ook op zoek zijn naar een echte specialist nadat ze dezelfde teleurstellingen tegenkwamen als ik. Nog eens bedankt! "Dank aan jullie medewerker voor het onderhoud van mijn warmtepomp en waterverwarmer
Anoniem
06/09/2017

AJ-Air 2018 © Alle rechten voorbehouden. BTW N° BE0568706743.

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site. Si vous continuez à utiliser ce dernier, nous considérons que vous acceptez l’utilisation.